Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

client feed back bij sessies van Arie,

 

Na ruim een jaar bekend te zijn met healingen kreeg ik vorige maand het gevoel een healing bij Arie te moeten boeken. Na een kort gesprek en een kop thee, kon ik plaats nemen op de behandeltafel.
 

Bij de laatste healingen had ik niet een bepaald thema of onderwerp en nu ook niet. Ik dacht: “ik zal wel zien wat er komt”. Arie’s methode was voor mij enigszins nieuw. Bij de meeste healingen die ik heb gehad, werd ik niet aangeraakt, nu wel. Het voelde meteen vertrouwd en ik wist dat het mij goed zou doen. Tijdens het aanraken vertelde Arie wat hij zag en voelde. Naast healing werd er meteen bewustzijn opgelegd. De thema’s die zijn besproken bleken grote bottlenecks te zijn geweest. Thema’s waar ik al jaren mee worstel en ook mijn diepste geheimen bleken te zijn, zonder dat ik mij daar bewust van was. Dankzij de directe aanpak van Arie zijn ze opgelost. 

Het is nu drie dagen na de healing en ik voel mij letterlijk anders. Innerlijk voel ik mij rustiger en meer mezelf. Ik blijf veel meer in mijn buik. Het lijkt wel of ik me niet meer gek laat maken, zowel door innerlijke –als uiterlijke impulsen.  Ook merk ik dat de verwevenheid met mijn vriendin minder is, waardoor juist alles veel meer kan stromen tussen ons en in mijzelf!

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы